Behandelingen

Periodieke behandeling met Biomos

Aangeraden is om het dak jaarlijks te laten behandelen met Biomos voor rieten daken. Dit heeft ook al voordeel dat uw rietdekker jaarlijks langskomt. (Onderhoudscontracten kunnen hiervoor worden afgesloten) Biomos is PH neutraal waardoor er geen zaken moeten worden bedekt of afgeplakt. Het is een impregnerend middel en legt een onzichtbare beschermlaag op het dak.De werkingsduur van het product is 1 jaar. Biomos wordt met een gespecialiseerde machine over het dak verneveld.

Flame Away TR1

Het product Flame Away TR1 bestaat uit een vlamvertrager die wordt ingesloten door een teflon coating om de werking van de vlamvertrager langdurig vast te houden.

Door de werking van de teflon coating zal de bescherming van het dak beter gewaarborgd zijn tegen vocht, algengroei en is door deze bescherming eenvoudig schoon te maken.

Nanocoating

Nanocoating is het impregneren van het rieten dak met antischimmel. De coating kan enkel op een nieuw of net onderhouden dak verneveld worden. Nanocoating is een sterk waterafstotend middel, dat ervoor zorgt dat mos en algen zich minder hechten in het rieten dak. Het product is dampdoorlatend en bevat een anti-schimmel component. Aangeraden is om het dak om de 3 jaar hiermee te behandelen.